opc_loader

Voordelen JuweliersWebshop.nl

Seiko Astron GPS Solar horloges

Seiko Astron

Seiko Astron GPS Solar

Seiko Astron en DJ Dannic

"Mijn Astron is DJ-proof. Er waren al heel wat collega-DJ’s die zeiden, Wow, dat is handig! En mooi!". De Seiko Astron GPS Solar Dual-Time is het ideale horloge voor DJ DANNIC (Daan Romers) die de hele wereld over reist om te draaien in de coolste clubs en grootste festivals. Volgende week vliegt Daan weer naar China, maar vanavond is hij in de Ziggo Dome in Amsterdam te bewonderen en staat zijn Astron op de Nederlandse tijd ingesteld. ;)

Een horloge-freak als vader als oorzaak: “Ja, ik ben heel erg een horlogeman. Dat zit in mijn genen. Want mijn vader Ernie Romers is een horloge-freak. Hij heeft me ook getipt over dit SEIKO ASTRON horloge. [Laat zijn pols met de Astron Dual-Time zien.] Hij zei, dit is echt iets voor jou. Dit is een horloge dat zich automatisch aan de tijdzone aanpast. En je hoeft ‘m niet op te laden, of op te winden… ook dat gaat volledig automatisch. En ik vond het ook nog eens écht een mooi horloge. Het is mijn eerste horloge met een stalen band. Ik had altijd een leren band. Die versleet ik waar je bij stond, met het draaien en de luchtvochtigheid in de zalen waar ik optreed. Maar dit horloge is absoluut DJ-proof. Ik kan ‘m tegen iets aanstoten, en je ziet er niets op. Er waren al heel wat collega-DJ’s die zeiden, Wow, dat is handig! En mooi!”

Bekijk bij JuweliersWebshop alle modellen Seiko Astron horloges.

Seiko AstronMeer informatie over de Seiko Astron SSE041J1

Seiko Astron horloges

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.